Open Atelier druk bezocht

geplaatst in: Frans van Straaten | 0

Het Open Atelier van Frans van Straaten op zaterdag 12 januari werd druk bezocht.
Veel kunstliefhebbers maakten van de gelegenheid gebruik om de collectie van Frans waaronder enkele nieuwe bronzen beelden te komen bewonderen.

Om ruimte te bieden aan de grote hoeveelheid beelden was zijn atelier in Rotterdam tijdelijk uitgebreid met een tent voorzien van warmtebronnen. Gezien de buitentemperatuur bepaald geen overbodige luxe.

Met het Open Atelier luidt Frans een bijzonder jaar in met verschillende activiteiten en exposities ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als beeldend kunstenaar.

In een gezellige en informele sfeer ontmoetten mensen elkaar en genoten zij van de bronzen beelden onder het genot van een hapje en een drankje.


Bekende beelden als Gorilla, Schommelen, Olifant en een uitgebreide collectie van uilen en paarden ontbraken natuurlijk niet tijdens deze expositie. Daarnaast waren ook nieuwe aanwinsten te bewonderen als Tommy, Tevreden, Wild Horse V, Dagboeken, twee valken en kleine sierlijke beeldjes als Koninkje en Wijsje.

Ook de leestafel werd goed gebruikt. Er lagen verschillende inkijkexemplaren van de speciale jubileumuitgave Een kwart eeuw in brons die vanaf zaterdag verkrijgbaar is. Het zal u niet verbazen dat talloze bezoekers met een boek of een compleet jubileumpakket huiswaarts gingen.

We kijken terug op een druk bezocht en geslaagd Open Atelier. Wilt u meer weten over exposities van Frans van Straaten en de jubileumactiviteiten, kijk dan op de agenda.